Gårdsbutiken

logga_hasslelyckan1En trappa upp; här finner du många fantastiska lokala produkter men även internationella läckerheter. Du får möjlighet
att smaka på det mesta och vi har olika evenemang med jämna mellanrum för att lyfta fram de lokala entreprenörerna.

Öppettider i butiken:

Våra öppettider i påsk…
Skärtorsdag 12-18
Långfredag 12-18
Påskafton 10-12
Påskdagen 12-16
Annandag påsk 12-16

Välkomna!

Torsdag – Fredag 12-18
Lördag – Söndag 12-16

 

Källaren; här finner du ägg från våra frigående höns samt alla våra underbara grönsaker och samma skylt som man hittar på åkern, där grönsaken växer, hittar du även här.

krav litenVåra priser är rimliga och vi försöker att i största möjliga mån ha allt så nyskördat som är möjligt. Vi förvarar de flesta grönsakerna i lösvikt eftersom vi inte är så förtjusta i förpackningar, det finns naturligtvis oblekta påsar att packa i men tänk på miljön och ta gärna med egna påsar, tygpåsar är det absolut bästa.

Förutom våra egna produkter, finner du även säsongsbetonade varor från andra leverantörer, just nu har vi grilltema med både lokala och internationella smaker på det mesta inom ämnet, samt smarriga chips, ekologisk läsk, lokala kryddor och en massa annat gott och nytt.

Butiken där nere hålls öppen alla dagar mellan 8.00-20.00 och det är en självbetjäningsbutik med swish och endast kontant betalning, ta helst med små sedlar eller mynt då växelkassan är begränsad.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC